VDO

VDO2 cmyk car

VDO – A Trademark of the Continental Corporation

Het merk VDO is onderdeel van de business unit Commercial Vehicles & After Market (CVAM) van Continental AG. In Nederland is het merk VDO vertegenwoordigd met een verkoopkantoor onder de naam Continental Automotive Trading Nederland B.V.

Het bedrijf richt zich specifiek op producten, systemen en services voor de markt van commerciele en speciale voertuigen. Het uitgebreide VDO-productportfolio bestaat onder andere uit:
De tachograaf op je smartphone–       tachografen
–       downloadoplossingen
–       software
–       trainingen
–       boordcomputers
–       sensoren
–       instrumentatie
–       dashboards

Neem snel een kijkje op www.vdonl.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment!

NIEUW in ons assortiment: De digitale tachograaf op je smartphone! (Klik op het plaatje voor meer informatie!)

Of u nu autofabrikant bent, een wagenpark beheert of werkzaam bent als chauffeur; de logistieke markt geeft steeds nieuwe uitdagingen. Als bedrijfsonderdeel van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

VDO al 80 jaar thuis in tachografen
We voorzien de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf. En vandaag kunt u uw wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

De technologie van morgen. Het gereedschap voor zakelijk succes
Wat ons betreft is de sleutel tot lange termijn succes: telematica. Kosten besparen, bedrijfsprocessen optimaliseren, personeelsplanning verbeteren, wettelijke verplichtingen nakomen: slimme technologie helpt u uw doelen effectiever verwezenlijken. Met uw digitale tachograaf als uitgangspunt leveren onze telematicaoplossingen u een schat aan waardevolle informatie. Met onze uitgebreide analysemogelijkheden verhoogt u uw wagenparkefficiëntie. Bovendien ontwikkelen we voortdurend verder. De technologie van morgen is uw gereedschap voor zakelijk succes!

Tachograaf Service Partners
Onze klanten op hun wenken bedienen is altijd een uitgangspunt geweest bij VDO. Vandaar dat we beschikken over een uitgebreid en dicht vertakt netwerk van Tachograaf Service Partners. Met meer dan 9.400 werkplaatsen in Europa bieden we u optimale om-de-hoek service bij onderhoud, ijking en wettelijk voorgeschreven inspectie van al uw VDO-apparatuur.

U als collectief deelnemer van TransSupport Nederland geniet nu tijdelijk extra voordeel. Wij bieden u namelijk 10% korting op hardware (m.u.v. boordcomputers). Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)40 3023 500 of via emailnl@vdo.com.

Continental Automotive Trading Nederland B.V.
Het Schakelplein 22
5651 GR Eindhoven
Postbus 8807
5605 LV Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 302 3500
Email: nl@vdo.com