TRUCKWASH

truckwash_logo_compleet_new

Welkom bij TruckWash. Het adres voor het wassen van uw vrachtwagen of bedrijfswagen. Wij hebben vestigingen in Bodegraven, Rotterdam én Utrecht.

TruckWash verzorgt cleaning van alle vrachtwagens, na een bezoek aan onze moderne wasstraat kunt u weer schoon en veilig de weg op. Naast het wassen van vrachtwagens, bent u voor het schoonmaken van uw bedrijfswagen, trailer, caravan, camper of uw eigen personenauto bij ons aan het juiste adres!

Uw vrachtwagen of bedrijfswagen krijgt bij ons de aandacht die hij verdiend. Voordat de wagen de wasstraat in gaat wordt deze uitgebreid ouderwets met de hand voorbewerkt en gewassen met onze professionele reinigingsmiddelen, dé garantie voor een nog schoner eindresultaat! Uw auto rijdt na voorzien te zijn van een beschermende waslaag streeploos en als nieuw onze wasstraat uit. U vindt onze vestigingen dichtbij de grote snelwegen én zijn dus zeer goed bereikbaar.

Op al onze locaties hanteren wij dezelfde werkwijze, met uitstekende service en topkwaliteit, dezelfde scherpe tarieven en één facturatiesysteem. Speciaal voor TransSupport deelnemers gelden collectieve voordelen, dus bel en vraag naar uw korting!