Transport Centrale

logo-kleur

 

Transportcentrale Rotterdam B.V., met haar vestigingen in Papendrecht en Kapellebrug en de jarenlange goede samenwerking met Sandy ten Hoopen, verwachten wij deze relatie in de toekomst nog verder uit te bouwen.

Voor u als (startende) ondernemer is TransSupport de organisatie die u kan begeleiden naar een weloverwogen en goed voorbereidde start van uw onderneming, maar ook voor reeds bestaande eigen rijders en of transportbedrijven kunnen de mensen van TransSupport veel voor u betekenen als het gaat om kostenbesparing en deskundig advies.

Transportcentrale Rotterdam B.V. is voor u, als startende of reeds bestaande ondernemer, een betrouwbare opdrachtgever gebleken en veel van onze relaties zijn bij ons hun carrière als transportondernemer begonnen.

logo-kleur

 

  • Onze specialisatie is:
  • Zeecontainertransport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk
  • Trailertransport in de Benelux
  • Papiertransport met trailers, voorzien van JOLODA-vloeren, speciaal geschikt voor het vervoer van rollen papier.

Via onze website www.tcrotterdam.nl kunt u meer informatie bekijken en uiteraard zijn wij altijd bereid om, in een persoonlijk gesprek met u, alle facetten van het transport met u door te nemen.

Ons motto is: TransSupport verzorgt uw eerste stappen op het gebied van opleidingen, verzekeringen, tankpassen, telefoon enz. en Transportcentrale Rotterdam B.V. als uw opdrachtgever.

Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met:
Transportcentrale Rotterdam B.V                                                    .
De Biezen 30-31
3355 ES  Papendrecht
Tel.: 088 4112200
Fax: 088 4112299
Website: www.tcrotterdam.nl
E-mail: info@tcrotterdam.nl