The Fuel Company

 

Tanken in heel Benelux met aantrekkelijke korting op ruim 300 toplocaties en aangesloten bij ruim 5000 stations binnen geheel Europa.

The Fuel Company en TransSupport vormen al  geruime tijd een succesvolle samenwerking. De Multikaart is een groot succes, want inmiddels gebruiken honderden tevreden collectieve klanten deze brandstofkaart. Dit betekent tanken met aantrekkelijke kortingen op speciale truckstations, veelal met Adblue en rode diesel voor koeltrailers (dubbeltjes per liter goedkoper in België). Één stop in de Benelux voor alle brandstoffen!

 

Toplocatie: Esso Truckstop Meer

Één van de toplocaties is Esso Truckstop Meer / Hazeldonk, het eigen station van The Fuel Company. Esso Truckstop Meer is gelegen aan de A16 tussen Breda en Antwerpen, net over de grens in België. Hier is tevens het kantoor van The Fuel Company gevestigd, waar u onder het genot van een kopje koffie altijd kunt binnenlopen voor vrijblijvend meer informatie. Het bezoek adres is Amsterdamstraat 8 te Meer (Hoogstraten) in België.

 

Buitenlandse BTW voorfinanciering en accijns terugvordering

Bij The Fuel Company kunt u ook terecht voor het terugvorderen van de buitenlandse BTW uit heel Europa, het terugvorderen van bijzondere accijnzen op diesel en zelfs voor het geheel laten voorfinancieren van BTW (BTW vrije facturatie). Interessant, want als gevolg van de op 1 januari 2010 in geheel Europa doorgevoerde wetswijziging inzake de terugvordering van de buitenlandse BTW, wachten veel transportbedrijven al meer dan 9 maanden op de uitbetaling van de buitenlandse BTW. Dit veroorzaakt bij menig transportbedrijf problemen met de liquiditeit.

Accijns

Onlangs is de Belgische accijns flink verhoogd tot 11 cent, dit betekent dus dat u per getankte liter 11 cent terugkrijgt!

 

BTW diensten van The Fuel Company aantrekkelijk geprijsd

De BTW voorfinanciering door The Fuel Company biedt hiervoor een passende oplossing en verbetert onmiddellijk de liquiditeitspositie van transportondernemingen. Deze BTW diensten zijn aantrekkelijk geprijsd.

 

Een nieuw gezicht voor The Fuel Company

The Fuel Company is sinds de start in 2007 flink gegroeid. Doordat we als ondernemers veel naar onze klanten luisteren, weten wij als geen ander wat u als eigen rijder of transportbedrijf bezighoudt en hebben we ons ontwikkeld tot volwaardig partner in de transportwereld.

TFC card

Door groei en professionalisering vinden we het bij The Fuel Company daarom tijd ons logo in een nieuw jasje te steken. Dit betekent tevens een nieuw ontwerp voor onze brandstofkaart, de ‘TFC Card’.

Interesse in de TFC Card?

Neem contact op met de TransSupport of bezoek onze website

The Fuel Company.