Kalkman

 

 

Kalkman Telecom & IT

Kalkman Telecommunicatie is dé zakelijke leverancier van producten en diensten voor vaste en mobiele communicatie.
Ons vakkundige en gecertificeerde team heeft op iedere vraag een objectief en passend antwoord. Als onafhankelijk adviseur zitten wij naast de klant.
Elke gerenommeerde provider bieden wij aan binnen onze portefeuille. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos en zit er altijd een oplossing op maat bij. Samen zoeken we uit wat het beste aansluit bij uw behoeften, nu en in de toekomst.
Kalkman Telecommunicatie is een dynamisch bedrijf met een echte Rotterdamse mentaliteit. Aanpakken, transparantie, eerlijkheid en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kalkman Telecommunicatie is onderdeel van de Kalkman Groep, een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar haar sporen heeft verdiend. Onze klantenkring varieert van startende ondernemers tot internationaal opererende bedrijven. Wat hun bindt is dat zij hun telecombelangen graag toevertrouwen aan een bedrijf waar ze van op aan kunnen.
Bij Kalkman Telecommunicatie zijn klanten te allen tijde verzekerd van een partij die proactief meedenkt, flexibel is en altijd maatwerk levert. Een eerlijk advies is voor ons een vanzelfsprekendheid. Op alle zakelijke communicatievragen hebben wij het juiste antwoord.